Techra-IT Hosting

veelzijdige hosting met ongekende mogelijkheden

De servers waar wij websites hosten staan allemaal in Europa en zijn redundant uitgevoerd. Wij kunnen dan ook 99,9% beschikbaarheid garanderen.

Bij een hostingpakket zit standaard DirectAdmin waarin je mailadressen kan aanmaken en DNS kan regelen. Heeft u deze kennis niet? Techra-IT help u graag met inrichten van hiervan. Met de standaard instellingen kan u snel beginnen!

Alle meest gebruikte CMS systemen zijn via DirectAdmin met een paar klikken te installeren via onze app installer. WordPress, Joomla, Magento en vele andere systemen zitten standaard in deze installer.

Geen probleem, Techra helpt u met het inrichten van de omgeving en maakt zo nodig uw website. Wel zo makkelijk…

Onze domeinnamen zijn in alle soorten en met alle extensies tegen scherpe prijzen aan te schaffen. Ook kunnen we deze namen koppelen aan een hostingpakket, Office 365 of andere diensten die nodig zijn binnen uw IT omgeving.

In onze hostingpakketten kunnen onbeperkt  email adressen worden aangemaakt. Ook kan u ervoor kiezen deze te koppelen aan Office 365. Techra-IT regelt dit graag voor u in.

Hosting is er in alle soorten en maten. Wij weten dat met de pakketten die wij bieden concurrerend in de markt staan wat betreft ruimte, prijs en functionaliteit. Zie hieronder de prijsvoorbeelden

Mocht de site door groei meer capaciteit nodig hebben dan kan deze zonder problemen worden omgezet naar een grotere omgeving.

 

                                   Hulp nodig bij het inrichten van uw hosting, mail of website? Wij richten uw omgeving naar wens voor u in.

Hosting aanbieding

Kijk naar de scherpe hostingprijzen van Techra-IT

KLEIN

€35,00

per jaar excl. btw
2,5 GB ruimte
onbeperkte aantal mailadressen
onbeperkt aantal databases
auto package installer

MIDDEL

€57,00

per jaar excl. btw
5 GB ruimte
onbeperkte aantal mailadressen
onbeperkt aantal databases
auto package installer

GROOT

€84,00

per jaar excl. btw
10 GB ruimte
onbeperkte aantal mailadressen
onbeperkt aantal databases
auto package installer